6973820663 Κύπρου 8, Μοσχάτο qokaj_perikli@hotmail.com
hero image

 

 

 

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
PERIPLASTIC | Εξοπλισμοί Ιχθυοκαλλιεργειών - Πλαστικές Κατασκευές - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Μοσχάτο Αττικής


 

Η επιχείρησή μας PERIPLASTIC, η οποία εδρεύει στο Μοσχάτο Αττικής δραστηριοποιείται στον κλάδο του εξοπλισμού ιχθυοκαλλιεργειών, πλαστικών κατασκευών και υδραυλικών εγκαταστάσεων από το 2001.

 
 
 
 
 

Οι κατασκευές μας αφορούν  ιχθυοκαλλιέργεια, σωληνώσεις, υδραυλικές εγκαταστάσεις, πλωτές κατασκευές και βιομηχανία. Έχουμε συνεργαστεί και έχουμε προσφέρει εξοπλισμό στις περισσότερες τοπικές εταιρείες που σχετίζονται με τη δουλειά μας αλλά και στο εξωτερικό. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να προσφέρει τεχνική βοήθεια στις παραπάνω δραστηριότητες ανά πάσα στιγμή.

Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας, γνωρίζουμε τις ανάγκες των ιχθυοκαλλιεργειών και για αυτό μπορούμε να προτείνουμε ολοκληρωμένες ποιοτικές λύσεις για την αναβάθμισή τους αλλά και την καλύτερη αποτελεσματικότητα τους. 

Διαθέτουμε σύγχρονα εργαλεία  ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας. Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε δίπλα στις εξελίξεις σε οτιδήποτε καινοτόμο με σκοπό να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ


Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας ως σήμερα αναλαμβάνουμε κάθε εργασία με απόλυτη υπευθυνότητα και σεβασμό. Όταν πρόκειται για μια νέα εγκατάσταση σε μια ιχθυοκαλλιέργεια πρώτα μελετάμε τον χώρο στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατασκευή. Αφού γίνει η κατάλληλη μελέτη παρουσιάζουμε στον πελάτη ένα εξατομικευμένο πλάνο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Εφόσον ο εκάστοτε πελάτης ικανοποιείται από αυτό ξεκινάμε άμεσα τις εργασίες μας ώστε να ολοκληρωθούν στο χρόνο που έχουμε ορίσει. 
   
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων κορυφαίων προδιαγραφών