6973820663 Κύπρου 8, Μοσχάτο qokaj_perikli@hotmail.com
hero image

 

 

 

 
ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERIPLASTIC | Εξοπλισμοί Ιχθυοκαλλιεργειών - Πλαστικές Κατασκευές - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Μοσχάτο Αττικής


 

Η εταιρεία PERIPLASTIC, με έδρα το Μοσχάτο Αττικής, δραστηριοποιείται με υδραυλικές εργασίες σε ιχθυοκαλλιέργειες αλλά και γενικότερα με υδραυλικές εγκαταστάσεις. 

 
 
 
 
 

Η εταιρεία μας Periplastic, αναλαμβάνει υδραυλικές εγκαταστάσεις σε όλη την Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Λόγω της πολυετούς εμπειρίας στον χώρο των υδραυλικών, είμαστε σε θέση να προτείνουμε ιδέες και ολοκληρωμένες λύσεις που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη μας. 

Πριν αναλάβουμε οποιαδήποτε υδραυλική εργασία, ξεκινάμε με την μελέτη του χώρου και μετέπειτα σας παρουσιάζουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο το οποίο θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας. Από εκεί και πέρα τα πακέτα υδραυλικών εργασιών που προσφέρουμε, εξυπηρετώντας άμεσα το Μοχάτο και περιοχές της Αττικής αλλά και όλης της Ελλάδας, είναι σε ασυναγώνιστες για την εποχή τιμές.

Τέλος να σημειώσουμε ότι για όλες τις υδραυλικές εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας υλικά.

 

 
 
 
 
 
 
 
   
   
 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε στο Μοσχάτο, στην Αττική και στις γύρω περιοχές αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συννενόησης. Παρακάτω αναφέρουμε ενδεικτικά μερικά εξ’ αυτών:

 
 
  Σωληνώσεις & Δίκτυα Νερού 
  Κατασκευές Παράκτιων Λιμενικών Έργων
  Κατασκευές Φραγμάτων
 
 
 
  Υδραυλικές βλάβες
  Κατασκευές για χημικά
  Αλλαγή Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
   
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ
σε εργολάβους, εταιρείες, δήμους, καθώς επίσης και σε ιδιώτες. Μπορείτε απλά να επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί τις ιδανικές λύσεις.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας ή για να προγραμματίσουμε την υδραυλική εργασία που επιθυμείτε.