6973820663 Κύπρου 8, Μοσχάτο qokaj_perikli@hotmail.com
hero image

 

 

 

 

ΠΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΞΕΔΡΕΣ
PERIPLASTIC | Εξοπλισμοί Ιχθυοκαλλιεργειών - Πλαστικές Κατασκευές - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Μοσχάτο Αττικής


Στην Periplastic, έχοντας πολλά χρόνια εμπειρία στα υδραυλικά ιχθυοκαλλιέργειας προσφέρουμε υπηρεσίες κατασκευής και συντήρησης πλωτών κατασκευών και εξέδρων σε μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

 
 
 
 
 
 

Οι πλωτές κατασκευές της Periplastic σχεδιάζονται για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας. Όλες οι πλωτές κατασκευές μας χαρακτηρίζονται από την στιβαρή κατασκευή και από την αποτελεσματικότητα τους.

Το κάθε πλωτό που κατασκευάζουμε, το σχεδιάζουμε ανάλογα με τις ανάγκες  του εκάστοτε πελάτη αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή στην οποία θα το εγκαταστήσουμε. Οι πλωτές εξέδρες κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από σωλήνες και φύλλα πολυαιθυλενίου (HDPE) γεμισμένα με φελιζόλ EPS 50 υψηλής πυκνότητας. Στα σημεία της κατασκευής που δέχονται την μεγαλύτερη καταπόνηση είναι ειδικά μελετημένα και σχεδιασμένα με τις ενισχύσεις που φέρουν. Το κατάστρωμα είναι κατασκευασμένο από εμποτισμένο ξύλο στο οποίο έχουν δοθεί όλες οι κατάλληλες επεξεργασίες ώστε να είναι το ιδανικότερο για της συνθήκες χρήσης του. Αναλόγως  των απαιτήσεων του πελάτη εφοδιάζουμε τις πλωτές κατασκευές με καμπίνες, μηχανή κίνησης, βάσεις γερανού, γερανό, μηχανή κίνησης γερανού κ.α.

Όπως στα υπόλοιπα συστήματα ιχθυοκαλλιέργειας, έτσι και οι  πλωτές κατασκευές δημιουργούνται από ανακυκλώσιμα υλικά ώστε να μην διαβρώνονται και να μην μολύνουν το περιβάλλον. Στην Periplastic δημιουργούμε ποιοτικές πλωτές κατασκευές οι οποίες, πέρα από τις μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλες δραστηριότητες μέσα στο νερό ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

 

 

 

 

 

 
Κατασκευές που αναλαμβάνουμε:
 
 
  Προβλήτες Βαριάς Κατασκευής
  Προβλήτες Ελαφριάς Κατασκευής
  Εξέδρες
  Ράμπες & Γέφυρες Πρόσβασης
  Δέστρες Σκαφών
 
 
 
 
 
 

PERIPLASTIC
αποτελούμε εγγύηση για την κατασκευή  μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας αλλά και την συντήρηση αυτών. 
 
 
 

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

τα πιο σύγχρονα εργαλεία για
τις κατασκευές μας

ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ

διαρκώς προκειμένου να μπορούμε να
καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

υλικά για τις κατασκευές μας τα οποία
είναι φιλικά για το περιβάλλον
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων κορυφαίων προδιαγραφών